Заява дистриб’юторської компанії «Гранд Автомотів» щодо роботи під час карантину

Заява дистриб’юторської компанії «Гранд Автомотів» щодо роботи під час карантину

26 березня 2020
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Шановні клієнти, представники медіа,

Місія бренду Maserati – створення супер-розкішних високопродуктивних автомобілів з непідвладним часу італійським стилем, адаптованих під індивідуальні вимоги та побажання клієнтів.

Турбота про людей - це основа філософії управління дистриб’юторської компанії АФ «Гранд-Автомотів» в Україні, яка спрямована на забезпечення комфорту та безпеки наших клієнтів та співробітників.

Протягом майже сторіччя своєї діяльності, компанія Maserati переживала і славетні досягнення, і важкі часи, що допомогли загартувати її силу духу та характер.

Зважаючи на обставини, пов’язані з карантинними заходами, введеними органами державної та місцевої влади, ми прагнемо надати Вам максимум можливостей для онлайн-комунікації з офіційними дилерами Maserati.

Так, для забезпечення максимальної безпеки клієнтів та співробітників наших дилерських центрів, нами вжито наступних заходів:

1. В період дії карантину автосалони не приймають відвідувачів та не проводять офлайн демонстрації продукції, не здійснюють очне консультування.

Натомість, ми робимо все можливе, щоб наші клієнти могли отримати максимум інформації з питань вибору та придбання автомобілів онлайн. На сайті до Ваших послуг:

  • інформація щодо актуального модельного ряду, комплектацій та цін;
  • можливість завантажити брошуру;
  • можливість побачити обраний автомобіль у одному з доступних для придбання в Україні кольорів, а також здійснити віртуальний тур інтер’єрами найпопулярніших моделей;
  • можливість отримати консультацію щодо віддаленого оформлення всіх документів, потрібних для придбання авто;
  • форми зв’язку з менеджерами

Зв’язок з менеджерами АФ “Гранд-Автомотів”:

  • з питань продажу автомобілів Maserati: +38 (067) 550-80-87, 067-550-07-43
  • з питань надання сервісних послуг Maserati: + 38 (067) 550-40-54

2. Згідно із діючим законодавством продовжують працювати у особливому режимі:

  • зони ремонту автомобілів;
  • відділення банків, розміщені на території підприємства;
  • представництва страхових компаній, розміщені на території підприємства.

При цьому співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту, в тому числі антисептичними препаратами, одноразовими медичними масками/респіраторами. Співробітники дотримуються дистанції не менш ніж 1,5 м. під час спілкування. Робота зон сервісу організована таким чином, щоб загальна кількість співробітників на ділянці не перевищувала 10 осіб.

На додачу до вищезгаданого проводиться щоденний контроль стану здоров’я співробітників.

3. На період дії карантину автосалон, що розташований в м. Києві, за адресою Столичне шосе, 90, реалізовує адресну доставку придбаних товарів за попередньою домовленістю із клієнтом в межах своєї географічної зони відповідальності.

Станом на сьогодні дистриб’юторська компанія “Гранд- Автомотів” готова задовольнити попит на автомобілі Maserati та їх сервісне обслуговування в повному об’ємі.

Команда «Гранд-Автомотів» бажає Вам міцного здоров’я та приємних покупок!

«Гранд Автомотів» «Гранд Автомотів»

АФ «Гранд Автомотів» - офіційний генеральний дистриб’ютор автомобілів Maserati в Україні, входить до групи компаній Української Автомобільної Корпорації.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Гранд-Автомотів

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація