Zeekr представив свій надшвидкий електромобіль

Zeekr представив свій надшвидкий електромобіль

02 вересня 2023
0

Лінійку електромобіля Zeekr 001 поповнила нова заряджена версія FR. Вона відрізняється надпотужною силовою установкою та деякими унікальними функціями. Про це повідомили на сайті CarNewsChina.

Zeekr 001 FR зовні відрізняється від стандартного електромобіля новим кузовним обвісом. Спереду з'явився масивний карбоновий сплітер.

На кришці багажника встановлено великий спойлер з вуглеволокна. Нижче розташований карбоновий дифузор.

Zeekr 001 FR націлений на найшвидші електромобілі у світі, зокрема Tesla Model S Plaid. Крім цього новинка здатна розвертатися на місці.

Zeekr 001 FR отримав гальмівну систему гоночного рівня. До неї входять 10-поршневі супорти AP Racing і карбоно-керамічні диски Brembo.

В інтер'єрі розташовані 15,4-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи та 8,8-дюймова панель приладів. До списку оснащення входять вбудований супутниковий телефон і навігація.

Zeekr 001 FR оснащений чотирма електромоторами сумарною потужністю 1265 к.с. Розгін від 0 до 100 км/год займає 2,07 секунди, а максимальна швидкість становить 280 км/год.

Електромобіль отримав акумулятор із місткістю 100 кВт?год. Запас ходу становить понад 600 км на одному заряді.

Zeekr 001 FR уже можна попередньо замовити в Китаї. Вартість новинки не розкривається.

Нагадаємо, китайський автовиробник Geely потрапив до переліку міжнародних спонсорів війни. Geely належить приватному власнику китайського підприємця-мільярдера Лі Шуфу та володіє такими брендами, як Geely Auto, Lynk&Co, Zeekr, Volvo Cars, Polestar, Lotus, London Electric Vehicle Company, Farizon Auto, CAOCAO Mobility.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація