ZF покаже інноваційну силову установку для автобусів

ZF покаже інноваційну силову установку для автобусів

16 вересня 2023
0

На міжнародній виставці Busworld Europe 2023 у Брюсселі на стенді ZF відбудеться світова прем'єра електричної силової установки CeTrax 2 Dual. Завдяки модульній конструкції вона має компактні розміри, невелику вагу та може розміщуватись у моторному відсіку дизельних автобусів без необхідності перепланування. Таким чином, спрощується процес переходу автопарків на екологічно чистий транспорт.

CeTrax 2 Dual складається з двох шпилькових електромоторів, що мають постійну потужність 380 кВт і розвивають піковий момент 24 700 Нм. Сюди також входять два інвертори на 800В, триступенева коробка передач з двома електроприводами, що забезпечують більш плавну роботу, і електронний блок управління. CeTrax 2 Dual призначено для встановлення на автобуси різних типів: одиночні, зчленовані, низькопідлогові або з високим рівнем підлоги.

На виставці ZF також представить телематичну систему ZF Bus Connect та перспективну цифрову платформу SCOLAR на основі штучного інтелекту для оптимізації роботи автопарку в онлайн-режимі.

Велику увагу буде приділено і безпеці. Так, на стенді ZF можна буде ознайомитись із системою активної допомоги при гальмуванні Сollision Mitigation System, розробленою спеціально для міських автобусів. Будуть представлені набір електронних помічників водія GSR II ADAS Suite, які допомагають виявити пішоходів та велосипедистів у сліпих зонах, а також удосконалену систему моніторингу шин OptiTire.

ZF покаже на Busworld Europe 2023 й інноваційне електропневматичне стояночне гальмо OnHand, що має унікальні функції. В експозиції також буде представлена популярна автоматична коробка передач для міжміських автобусів - ZF EcoLite CoachLine.

Джерело: Авто Центр
Фото: ZF

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація