Знайдено Porsche 911, який проїхав мільйон кілометрів без серйозних поломок

Знайдено Porsche 911, який проїхав мільйон кілометрів без серйозних поломок

29 листопада 2022
1

У США виявили неймовірно надійний і довговічний Porsche 911 Turbo 2002 року. Автомобіль проїхав понад мільйон кілометрів і перебуває у відмінному стані. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Якщо точніше, то за 20 років спорткар Porsche подолав 1 089 290 км (676 854 милі). З такими пробігами частіше трапляються рамні пікапи або старі седани Mercedes-Benz, але для спортивних авто навіть 100 000 км - серйозне досягнення.

Проте Porsche 911 Turbo жодного разу не підвів. Власник Том Тальман повідомив, що використовував спорткар як повсякденне авто - Porsche їздив переважно по місту.

Автомобіль регулярно обслуговувався, а ремонтували його лише один раз. На пробігу в 616 тис. км у двигуні почало підтікати мастило. Двигун витягли і швидко усунули дрібну несправність.

Водночас механіки на СТО зазначили чудовий стан двигуна. Підшипники майже не зносилися, а клапани були ідеально відрегульовані, ніби авто тільки зійшло з конвеєра.

Кузов і салон Porsche 911 Turbo також не мають слідів зношування, адже власник дбає про машину. Том Тальман не має наміру продавати спорткар і продовжить їздити на ньому.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Andriy86  

Важко повірити, хоча у той час на турбо версіях були двигуни з чавунними гільзами і ходили вони краще, ніж менш потужні атмосферні версії.

-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація