Знайдено рідкісну 26-річну Honda Civic без пробігу

Знайдено рідкісну 26-річну Honda Civic без пробігу

14 липня 2022
0

У Японії знайшли Honda Civic 1996 року в стані нового авто. Хетчбек 26 років простояв у гаражі й ідеально зберігся. Подробиці авто розкрив американський колекціонер і дилер японських машин Хосе Альварес на своїй сторінці в Instagram.

На одометрі автомобіля - всього 25 км. Перший власник привіз Honda Civic з автосалону додому, поставив його в гараж і більше ніколи не виїжджав на ньому.

Авто в повному оригіналі - у нього рідна гума й ідеальний стан лакофарбового покриття і всіх агрегатів. До того ж, у салоні збереглися поліетиленові чохли на сидіннях.

Honda Civic, до речі, не проста, а в рідкісній зарядженій версії SiR. Це означає, що під капотом хетчбека встановлений високооборотний 1,6-літровий двигун потужністю 170 к. с. із фірмовою системою регулювання фаз газорозподілу VTEC. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 7,2 с і розвиває швидкість понад 200 км/год.

Хосе Альварес придбав хетчбек на аукціоні в Японії та привіз його у США. До нього вже зверталося кілька колекціонерів, причому один із них пропонував купити Honda Civic SiR за 70 тисяч доларів. Для довідки: новим у 1996 році він коштував лише 14 500 доларів.

Однак Альварес заявив, що менше ніж $100 тисяч авто не продасть. Якщо покупці не знайдуться, він забере машину собі й знову поставить її на зберігання, адже з часом така капсула часу тільки дорожчатиме.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація