Знайдений Audi R8 завели після 5-річного простою

Знайдений Audi R8 завели після 5-річного простою

30 грудня 2023
0

Власник Audi R8 Spyder 2010 року випуску кинув купе на п'ять років без нагляду та належного догляду. Авто стояло припаркованим на вулиці, з частково відчиненим вікном, що звичайно позначилося на його стані.

Покинуте купе привернуло увагу автомобільних ентузіастів. Вони звернулися до спеціалістів студії Detail Dane та WD Detailing, щоб повернути цей Audi до життя. Відомо, що власником R8 є колишній господар будинку, у дворі якого він був припаркований. Він планував його забрати за тиждень-другий, але ці дні розтяглися майже на п'ять років.

Зазначається, що на навантаження автомобіля на трейлер пішло майже чотири години. А все тому, що фахівці намагалися не завдати R8 додаткових втрат. Адже через те, що миші прогризли повітропроводи підвіски, Audi фактично «сів на землю». Додаткових проблем доставив і акумулятор, що втратив заряд.

Але поставленого завдання досягли, хоч і великими зусиллями. Потім спортивне купе доставили до боксу, де йому провели глибокий дітейлінг. Кузов Audi R8 Spyder відмили та відполірували. Салону зробили хімчистку та обробили засобом проти плісняви, яка там оселилася через відчинене вікно.

Ще вдалося завести 5,2-літровий двигун V10, який відкрив наявність кастомного вихлопу. Характер вихлопу невідомий, але дуже гучний. Відомо, що планують відремонтувати пневматичну підвіску, встановити зимові шини і передати автомобіль власнику. Після проведених робіт купе знов готове виїхати на дороги.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація