Castrol виповнилось 125 років

Castrol виповнилось 125 років

14 березня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У 2024 році Castrol, світовий лідер з виробництва мастильних матеріалів, що входить у bp group, святкує своє 125-річчя. Як і личить світовому бренду, в цьому ювілейному році Castrol представляє нову сміливу стратегію «Попереду, Вище, Швидше», відповідаючи сучасним потребам клієнтів.

Нова стратегія

Попереду: вдосконалення рішень мобільності, які допомагають людям і вантажам пересуватися ефективніше завдяки інноваційним технологіям і принципам циркулярності.

Вище: фокус на допомозі промисловим клієнтам Castrol і обладнанню, на яке вони покладаються, працювати краще, підвищуючи ефективність операцій.

Швидше: пришвидшення досліджень нових можливостей та шлях прогресивної диверсифікації. Ініціативи Castrol включають комплексні цифрові та сервісні рішення, імерсійне охолодження дата-центрів і терморегуляцію в елементах живлення. Цей далекоглядний підхід підкреслює прагнення Castrol бути в авангарді інновацій.

Вже в дії

Світ мобільності змінюється, і Castrol має потенціал втілювати ці зміни. Одним з маркерів цих змін і втілення нової стратегії стало глобальне оновлення айдентики культового бренду Castrol у 2023 році.

Щоб і надалі залишатися на вістрі інновацій та бути готовими до майбутнього, Castrol продовжує інвестувати у свої глобальні технологічні центри у Китаї, Німеччині та Північній і Південній Америці, а також запланував інвестицію 60-ти мільйонів доларів США у новий надсучасний центр з випробування акумуляторів електромобілів та аналітичну лабораторію у Великій Британії.

Дотримуючись «Попереду», одного зі стовпів своєї стратегії, Castrol вже випустив лінійку передових рідин для електромобілів Castrol ON, яка включає трансмісійні рідини, термічні рідини та мастила. Ймовірно що ринок електромобілів, що росте зростає, буде співіснувати протягом багатьох років з ринками автомобілів з ДВЗ і гібридів. Castrol і надалі допомагатиме автомобілям з двигунами внутрішнього згоряння та гібридним автомобілям бути більш ефективними, але водночас прагнутиме бути лідером з виробництва рідин для електромобілів.

Castrol також зосередиться на запуску циркулярних продуктів і послуг із повторним використанням базових олив, які слугуватимуть основою мастильних матеріалів. Більш циркулярну трансмісійну рідину вже було випробувано в екстремальних умовах разом з Jaguar TCS Racing. Команда успішно застосувала більш циркулярну трансмісійну рідину Castrol у своїх гоночних автомобілях Формули-Е в перегонах 2023 Monaco E-Prix.

Втілюючи «Вище» зі своєї стратегії, Castrol підтримуватиме своїх промислових клієнтів у досягненні вищих показників ефективності, продуктивності, циркулярності та цінності. Castrol працює в автомобільній, машинобудівній, робототехнічній, аерокосмічній та вітровій галузях, а у 2023 році в партнерстві з SKF представив рішення «Oil as a Service» для металообробної промисловості. Це рішення дозволяє повторно використовувати мастильні матеріали, зменшуючи їх витрату та покращуючи продуктивність обладнання.

До того ж Castrol почав дослідницьку співпрацю з медіалабораторією Массачусетського технологічного інституту (MIT), підтримуючи програму AstroAnt Payload. AstroAnts - це мініатюрний роботизований рій, призначений для перевірки та діагностики зовнішніх поверхонь космічних кораблів, роверів і посадкових модулів. Це партнерство з лабораторією MIT дозволить випробовувати змащувальні матеріали космічного класу, які мають витримувати екстремальні умови поверхні Місяця.

В той час, коли 2 основи стратегії «Попереду» і «Вище» зосереджені на зміцненні та розвитку чинних напрямків бізнесу, її 3-тя складова «Швидше» орієнтована на нові сфери, де Castrol має знання, можливості та досвід для перемоги. Castrol визначив терморегуляцію та диверсифікацію рішень з охолодження дата-центрів, як нові можливості зростання. Робота Castrol над впровадження імерсійного охолодження для ефективного та стійкого функціонування дата-центрів набирає обертів, оскільки GRC, Hypertec, Submer та оригінальні виробники IT-обладнання схвалюють використання імерсійних охолоджувальних рідин Castrol ON.

«Відзначаючи 125-річчя, Castrol не лише згадує минуле, але й ретельно планує курс на майбутнє. Наша стратегія «Попереду, Вище, Швидше» втілює нашу відданість прискоренню прогресу наших клієнтів, допомагаючи їм протистояти викликам майбутнього. Ми прагнемо розвивати наш основний бізнес новими способами, використовуючи наші передові технології та надійний світовий бренд, щоб залишатися лідером галузі. Ми розробляємо більш циклічні пропозиції, щоб допомогти клієнтам досягти їхніх цілей сталого розвитку та дослідити нові можливості для зростання, окрім мастильних матеріалів. Для мене велика честь розвивати 125-річний культовий бренд Castrol, щоб задовольняти потреби клієнтів, які постійно змінюються, і рухати наш бізнес в успішне майбутнє».

Мішель Джоу, генеральний директор Castrol

Примітка

  • 9 березня 1899 року сер Чарльз Вейкфілд заснував CC Wakefield & Co. Limited. Ця компанія надалі стала тим Castrol, який нам добре відомий.
  • На відзначення 125-ї річниці Castrol опублікував відео, яке за допомогою штучного інтелекту повертає сера Чарльза Вейкфілда до життя, щоб висловити своє враження, як працює, заснований ним бізнес, сьогодні!

Додаткова інформація:

Пресслужба bp в Лондоні, bppress@bp.com, +44 7919 217511

Про Castrol

Castrol, один із провідних світових брендів мастильних матеріалів, має гідне надбання у частині інновацій та дух невтомного першовідкривача. Наша пристрасть до продуктивності, в поєднанні з філософією партнерства, вже понад 125 років дозволяє Castrol створювати оливи, охолоджувальні рідини та мастила, які лягли в основу численних технологічних досягнень людства на землі, у повітрі, на морі та в космосі.

Сьогодні Castrol відіграє свою роль у зосередженні уваги на сталому розвитку через нашу стратегію PATH360, яка встановлює цілі з мінімізації відходів, скорочення викиди вуглецю та покращення життя.

Castrol є частиною bp group, обслуговує клієнтів і споживачів в автомобільному, морському, промисловому та енергетичному секторах. Наші фірмові продукти визнані в усьому світі за інновації та високу продуктивність, завдяки нашій прихильності до найвищих стандартів якості та передових технологій. Відвідайте www.castrol.ua, щоб дізнатися більше.

Застереження

На виконання положень «Safe Harbor», визначених законом Сполучених Штатів Америки про реформу обігу приватних цінних паперів від 1995 року («PSLRA»), bp надає наступне застереження. Цей пресреліз містить певні заяви з прогнозами, тобто заяви, пов'язані з майбутніми, а не минулими подіями та обставинами, які можуть стосуватися однієї чи більше фінансових умов, результатів діяльності bp, а також певних планів і цілей bp, що стосуються зазначеного. Ці заяви здебільшого, але не завжди, ідентифікуються за допомогою використання таких слів, як «буде», «очікує», «очікується», «спрямовано», «повинен», «може», «мета», «імовірно», «має намір», «вважає», «передбачає», «планує», «ми бачимо» або подібні вирази. Фактичні результати можуть відрізнятися від висловлених у таких заявах, залежно від низки факторів, включаючи фактори ризику, викладені у нашому останньому Річному звіті та Формі 20-F у розділі «Фактори ризику», а також у будь-якому з наших останніх публічних звітів.

Наш останній та попередній Річний звіт, Форма 20-F та інші документи доступні на нашому вебсайт за адресою www.bp.com, або їх можна отримати в КЦПБ за телефоном 1-800-SEC-0330 чи на їхньому вебсайт за адресою www.sec.gov.

Джерело: Castrol

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація