Послуга повного полірування автомобіля стала ще вигіднішою!

12 червня 2014
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний дилер автомобілів Ford «ВіДі Край Моторз» має приємну звістку для всіх цінителів швидкості: тільки у червні на послугу повного полірування авто вам будуть запропоновані 20% знижки.

Красуні із модельного ряду Ford, тривалий час виконуючи автомобільні забаганки своїх власників, можуть втрачати молодечу привабливість. Колись яскраві, ефектні та елегантні, вони можуть піддаватись впливу навколишнього середовища і згасати на очах. Дощ, сніг, град, часте миття псують лакофарбове покриття автомобіля, тому воно потребує постійної корекції.

Косметична процедура полірування допоможе призупинити процес старіння вашого авто та відновити його красу. Спеціалісти нашого сервісного центру застосовують три полірувальні пасти, завдяки комплексній дії яких ваше авто вже скоро відчує приємні зміни у власній зовнішності.

Перша з них використовується для зняття подряпин і вирівнювання поверхні. Друга — прибирає всі найдрібніші подряпини і додає блиску. Третя — закріплює результати та робить лакофарбове покриття стійкішим до будь-яких пошкоджень.

Тільки з 3 по 30 червня, завітавши до ДЦ «ВіДі Край Моторз», ви можете вигідно оновити зовнішність власного авто, потішивши його процедурою повного полірування. У рамках акції пропонуються 20% знижки на послугу повного полірування та 20% знижки на витратні матеріали.

Молодість і краса Вашого Форда — результат Вашої турботи. А з «ВіДі Край Моторз» вона може бути не тільки вигідною, а й приємною.

Он-лайн запис на СТО або за телефоном (044) 591 50 00.

*Акція триває з 03.06.2014 по 30.06.2014 року.

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація