Acura Integra отримала спортивну версію Type S

Acura Integra отримала спортивну версію Type S

12 квітня 2023
0

У лінійці Acura Integra 2023 з'явився топовий спортивний варіант Type S. Заряджений хетчбек презентували у США, адже саме там влітку стартує виробництво моделі. Її подробиці розкрили на офіційному сайті бренду.

Нова Acura Integra Type S позиціонується як більш розкішна преміальна версія знаменитої Honda Civic Type R. Дві моделі побудовані на одній платформі та оснащені 2,0-літровим бензиновим турбомотором.

У Acura Integra Type S двигун дещо потужніший - розвиває 324 к.с. проти 319 к.с. у Civic Type R. Максимальний крутний момент у двох моделей однаковий - 420 Нм. Розгін до 100 км/год займає близько 5 с.

Заряджена версія Acura Integra 2023 доступна виключно з 6-ступінчастою механічною КПП і диференціалом підвищеного тертя. Хетчбеку переналаштували підвіску, додали адаптивні амортизатори та встановили збільшені гальма Brembo.

Нова Acura Integra Type S відрізняється від стандартної моделі більш агресивною передньою частиною, розширеними колісними арками, обвісом та заднім спойлером. Крім того, встановлені 19-дюймові диски, а вихлопних труб тепер три.

Салон Acura Integra Type S оброблений шкірою та алькантарою, а важіль КПП виконаний із титану. Також авто отримало спортивні сидіння з підігрівом, проєкцію на лобове скло та потужну 530-ватну аудіосистему.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація