Acura представила передвісника серійного електрокара ZDX

Acura представила передвісника серійного електрокара ZDX

19 серпня 2022
0

За кілька років у модельній лінійці Acura з'явиться перший електромобіль, який назвуть ZDX, але вже зараз можна скласти уявлення про те, яким він буде - відбувся дебют його провісника, концептуального кросовера Acura Precision EV Concept.

Материнська Honda вже давно випускає електромобілі, а дочірня Acura їх досі не мала. Два роки тому японський автовиробник домовився про співпрацю з General Motors, у рамках якого американська сторона надала платформу Ultium для електромобілів. Honda вже випробувала цю архітектуру на концепті Prologue, тепер настала черга Acura.

Ultium лягла в основу шоу-кара Precision EV, провісника серійного електричного кросовера ZDX. Концепт демонструє «майбутнє дизайну Acura»: у нього гострі грані, що гармонують із загальними плавними лініями кузова, а на місці решітки радіатора встановлена ??заглушка відомої п'ятикутної форми зі світловим малюнком. Ніс має незвичайну загострену форму - на це стилістичне рішення дизайнерів Acura надихнули класичні італійські катери. Ще одне ефектне рішення - протитуманні фари, виконані у вигляді розсипу елементів, що світяться.

На окрему увагу заслуговують 23-дюймові диски, спиці яких гармонують із протитуманками: на них нанесено тривимірний малюнок, який отримав фірмову назву Particle Glitch.

В інтер'єрі - мінімалізм та геометричні форми. У салоні встановлені два прозорі екрани, а кермо-метелик, що більше нагадує штурвал, забирається в передню панель при активації автопілота. У цьому режимі на дисплеях відтворюється заспокійлива анімація. Що стосується оздоблення, то використані виключно екологічно чисті матеріали: дерево, перероблений пластик, акрил та алюміній.

Acura вже офіційно підтвердила появу серійного електричного кросовера ZDX у 2024 році. Також стало відомо, що у моделі буде «заряджена» версія ZDX Type S.

Джерело: Acura

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація