Акційна кредитна програма на придбання автомобілів KIA

01 березня 2013
2

Шановні пані та панове!

Повідомляємо Вам, що з 01.03.2013 по 31.05.2013 року почала діяти акційна кредитна програма на придбання автомобілів KIA від ПАТ "ІДЕЯ БАНК" згідно з умовами перерахованим у таблиці нижче.

АВАНС

Річна ставка

(без щомісячної комісії)

Загальний термін кредитування

Одноразова комісія

Страхування життя

Страхування КАСКО

50%

0,001%

12 міс

3% +

1 339 грн.

6%

разове, включається в суму кредиту

Базовий тариф

7,7%

Наразі модельний ряд KIA в «Автоцентрі на Борщагівці» налічує 13 моделей - Carens, Cerato, Cerato Koup, Cee’d (три типи кузовів), Mohave, Optima, Picanto, Rio (два типи кузовів), Sorento, Soul, Sportage, Venga та абсолютно нові KIA cee’d та KIA cee’d Sportswagon.

Гарантійний термін обслуговування всіх автомобілів KIA, які продаються в «Автоцентрі на Борщагівці», складає 5 років, при цьому величина гарантійного пробігу складає 150 тис. км. Такий крок є підтвердженням лояльності до клієнтів та впевненості у високій якості продукту, яка є ключовою складовою філософії бренду KIA.

«Автоцентр на Борщагівці» «Автоцентр на Борщагівці»

«Автоцентр на Борщагівці» - офіційний дилер автомобілів KIA в Київській області. Автосалон площею 715 кв. м представляє повністю наявний модельний ряд бренду KIA.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

GT_KIEV  

Очманели - страхование жизни 6%, это при рыночном тарифе около 0,3-0,5%,а по КАКСО 7,7% (тоже нехилое завышение, норма на новое авто в приличной компании 5-5,5%). ГАНЬБА!!!

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

как то надо же отбить 0.001 процент ставки

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація