Alfa Romeo Junior показали на перших рендерах

Alfa Romeo Junior показали на перших рендерах

16 вересня 2023
0

Alfa Romeo Junior - найменший та найдешевший кросовер італійського бренду. Раніше у мережі розсекретили дизайн новинки до прем'єри. Нині ж на основі тих зображень створили якісні рендери, які можна розглянути в деталях. Про це повідомляє Motor1.

Незважаючи на те, що новий кросовер Alfa Romeo Junior (поки робоча назва, але велика ймовірність того, що саме під таким ім'ям автомобіль вирушить у продаж) представлять у 2024 році, можна подивитися на реалістичні зображення.

Кузов незвично компактний для бренду, а спереду за наступність стилю відповідає фірмова трикутна решітка радіатора. Помітна складна пластика переднього бампера, а ручки задніх дверей замаскували у стійках.

Автомобіль представлятиме сегмент B-SUV. Однак Alfa Romeo виступає в преміальному секторі - у зв'язку з цим цікаво, що у BMW і Mercedes немає кросоверів такого розміру. У суперники можна хіба що нав'язати Audi A1 allstreet з пластиковим обвісом на кузові, але і ця модель все ж таки є просто міським хетчбеком.

Новий кросовер Alfa Romeo Junior 2024 модельного року збудують на тій же платформі, яку використовують Fiat 600, Opel Mokka, Peugeot 2008 та Jeep Avenger. Покупцям запропонують кілька силових установок на вибір.

Гібрид Alfa Romeo Junior отримає потужність 136 к.с. А електромобіль - 156 к.с. Батарейний блок ємністю 54 кВтг забезпечить близько 400 км запасу ходу.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація