Alfa Romeo Stelvio та Giulia отримали «драйверську» версію Estrema

Alfa Romeo Stelvio та Giulia отримали «драйверську» версію Estrema

28 березня 2022
0

Починаючи з цього року Alfa Romeo по-новому формуватиме лінійку моделей. Комплектацій залишиться дві: Super та Ti. Для тих, кому потрібно більше спортивної атрибутики, запропонують пакети Sprint та Veloce. Версія Estrema займе місце на «вершині» ієрархії, причому такі машини будуть продавати на всіх ринках і позиціювати як Quadrifoglio на кожен день.

Серед головних візуальних відмінностей Estrema – вуглепластик на щиті радіатора і бічних дзеркалах. Також машини можна впізнати по темних шильдиках на крилах, чорних колесах (19 дюймів у Giulia і 21 у Stelvio) і гальмівних супортах. Салон - теж з претензією на спортивність: тут і декоративні накладки з карбону, і алькантара на сидіннях, і безліч червоної прострочки.

І Giulia, і Stelvio Estrema запропонують із двома двигунами на вибір: бензиновою «турбочетвіркою» 2.0 потужністю 280 кінських сил (400 Нм) та дизелем 2.2 на 210 сил (470 Нм). Всі машини йдуть з восьмидіапазонним автоматом та повним приводом Q4. Крім цього, вони вже «в базі» оснащені електроннокерованими амортизаторами і механічним диференціалом, що самоблокується.

Прем'єра нових версій Alfa Romeo Stelvio та Giulia відбулася у швейцарському Хінвілі, у штаб-квартирі формульної команди Alfa Romeo F1 Team ORLEN. Продажі машин у Європі розпочнуться у квітні цього року.

Джерело: Stellantis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація