Audi розширює список платних функцій на запит клієнтів

Audi розширює список платних функцій на запит клієнтів

06 листопада 2023
0

Audi планує новий крок назустріч клієнтам. Зі слів голови компанії Олівера Хоффмана, клієнти марки хотіли б мати більший вибір функцій, доступних «на вимогу». Така можливість з'явиться у покупців автомобілів Ауді наступного покоління, включаючи A4. Це дозволить їм додавати функції після покупки автомобіля на разовій основі.

Як стверджує Хоффманн, бажання компанії заробити на платних функціях тут зовсім ні до чого. Хоча кілька років тому ідея заробляти більше на функції цифровізації, ніж від продажу автомобілів була.

Зараз функція «за запитом» доступна тільки для Audi e-tron та e-tron Sportback. Надалі оновлення на вимогу пропонуватимуть для більшої кількості моделей.

Поки «на запит» доступний лише пакет LED Matrix. В нього входить автоматичне перемикання дальнього світла на ближнє та світлова анімація при замиканні/відмиканні автомобіля. Також у списку автопаркувальник, здатний самостійно знаходити вільне місце на паркінгу та паркуватися. Додавати нові функції можна за допомогою myAudi без необхідності встановлювати додаткове обладнання.

Цікаво, що ця заява Хоффмана прозвучала після того, як BMW оголосила, що припиняє стягувати плату за активацію апаратних функцій. Причиною такого рішення стало «неприйняття клієнтів». Але в Audi впевнені, що функції на вимогу стануть «цілком нормальним явищем у майбутньому».

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація