Автоцентр на Столичному - підсумок 9 місяців 2021 року

11 листопада 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автоцентр на Столичному є підрозділом Корпорації «УкрАВТО» і на сьогоднішній день вже понад 18 років займає одну з провідних позицій на автомобільному ринку України з продажу та обслуговування автомобілів.

За підсумками 9 місяців 2021 року Автоцентр на Столичному було реалізовано 1267 автомобілів KIA, Opel, Peugeot, що на 85% більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Як результат, у серпні та у вересні 2021 року «Автоцентр на Столичному» входить до списку ТОП-3 найуспішніших автомобільних дилерів в Україні. Таким чином, компанія демонструє свій активний розвиток в Україні та постійне зростання продажу автомобілів у різних сегментах ринку.

Бренд PEUGEOT став частиною портфелю брендів компанії у 2019 році та суттєво посилив позиції автодилера на ринку.

Авто французького бренду неодноразово завойовували нагороди у Європі. Наприклад, PEUGEOT 3008 - по праву вважається найтитулованішим європейським кросовером. Детальна інформація про авто тут: інформація про авто тут.

2020 року з появою революційного фастбека PEUGEOT 508 став переломним для компанії на українському ринку: автомобіль оцінили як звичайні автолюбителі, так і професіонали, а PEUGEOT 2008 став «Кращим кросовером 2021 року». Особливий підхід французького автогіганта до технологічності своїх машин та відмінні динамічні показники зробили його одним із найпопулярніших у своєму класі в Україні.

2021 року PEUGEOT знову здивував. У березні стартували продажі Plug-in гібриду PEUGEOT 3008 PHEV із сумарною потужністю силової установки 300 к.с., повним приводом і, звичайно, продуманим режимом руху тільки на електриці. Автомобіль, який має відмінну динаміку при нульових викидах, безсумнівно знайшов масу шанувальників.

Джерело: Автоцентр на Столичному

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація