Автомобілі Genesis будуть оснащуватися навушниками із системою шумоподавлення

Автомобілі Genesis будуть оснащуватися навушниками із системою шумоподавлення

09 квітня 2023
0

Цифрові системи шумоподавлення досить відомі у сфері автомобілів люкс-класу. При цьому компанія Hyundai планує вдосконалити цю технологію для майбутніх моделей бренду Genesis, забравши основні функції шумоподавлення у динаміків авті та передавши їх навушникам. Згідно з патентом, який було виявлено виданням CarBuzz у Бюро патентів та торгових марок США (USPTO), нова система шумоподавлення, створена Hyundai та KIA, буде застосовуватися для задніх пасажирів.

У цьому патенті детально описується процес відстеження навколишнього шуму у вухах пасажира за допомогою мікрофонів, які вбудовані в навушники, у поєднанні із звичайними мікрофонами, що знаходяться у салоні машини. Це дає можливість цифровому процесору більш точно розраховувати оптимальні частоти шумозаглушення і потім відтворювати оптимізований звукоглушливий звук як через навушники, так і через аудіосистему транспортного засобу.

Оскільки в даному патенті чітко обумовлено застосування навушників, найімовірніше, ця система буде використовуватися для покращення якості звуку для пасажирів, які можуть користуватися мультимедіасистемою під час поїздки через Airpods або інші навушники Bluetooth. Крім того, нова технологія вміє розрізняти голоси інших пасажирів та звичайний навколишній шум, а також регулювати аудіовиходи динаміків та навушників для посилення або зменшення гучності мови.

Джерело: ТАРАНТАС НЬЮС

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація