Автомобілі Hyundai та KIA отримають новий 1,5 л бензиновий двигун

Автомобілі Hyundai та KIA отримають новий 1,5 л бензиновий двигун

27 грудня 2022
0

Деякі автомобілі Hyundai та KIA незабаром отримають новий 1,5 л бензиновий турбодвигун. Йдеться, зокрема, про такі моделі, як Verna та Creta нового покоління, а також про оновлений Seltos, які продаються на азіатському ринку.

Зараз на азіатському ринку, і в Індії в тому числі, Hyundai Verna і Creta, а також Kia Seltos оснащуються 1,4 л бензиновим турбодвигуном. Але цей двигун в Індії не випускають. Новий 1,5 л бензиновий турбодвигун робитимуть в Індії. Це означає, що на індійському ринку автомобілі з таким мотором стануть трохи дешевшими (оскільки не потрібно буде платити мито).

Зараз 1,5 л бензиновим турбодвигуном оснащуються Hyundai i30 та KIA Ceed. Його потужність складає 160 к.с. і 253 Нм крутного моменту. Це на 20 к.с. і 11 Нм більше, ніж у 1,4-літрового двигуна.

Цей силовий агрегат має «м'яку» гібридну силову установку, але на азіатському ринку вона навряд чи буде. Цей мотор працює разом з 6-ступінчастою механічною коробкою або з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням.

Creta та Seltos з 1,5 л бензиновим турбодвигуном будуть потужнішими, ніж їхні конкуренти Taigun та Kushaq. Ці кросовери оснащуються 1,5-літровим двигуном TSI потужністю 150 к.с.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація