Автомобілі Volkswagen Group чекає ще більша уніфікація

Автомобілі Volkswagen Group чекає ще більша уніфікація

21 липня 2022
1

Генеральний директор Volkswagen Томас Шефер поділився подробицями про майбутнє масових брендів, що входять до портфелю Volkswagen Group. За його словами, уніфікація автомобілів марок Volkswagen, Skoda та SEAT стане ще більшою й на близиться до максимальної.

У розмові з журналістами Шефер заявив, що масові бренди Volkswagen, Seat та Skoda раніше витрачали надто багато зусиль на те, щоб уникнути внутрішньої конкуренції, що призвело до технічної відокремленості моделей цих марок. У майбутньому відмінності між ними будуть зведені до мінімуму. Розробка автомобілів усередині концерну відтепер вестиметься централізовано, а випускатимуться вони на тих самих заводах.

В приклад наводяться нові Volkswagen Passat та Skoda Superb, які будуть максимально уніфіковані, а їхнє виробництво організують на підприємстві в Словаччині. SEAT своєю чергою відповідатиме за розробку масових електромобілів, їх виробництво налагодять на заводі в Іспанії до середини цього десятиліття.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Vitalijj S  

Тоді нахіба взагалі ці марки автомобілів? Випускайте один фуфаген і ліпіть лиш різні значки і народ буде між собою вихвалятися - О у тебе значок порш а в мене значок від ламби

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація