Автомобіли Chevrolet доступного сегменту повертаються в Україну

07 червня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В рамках спільного альянсу та угоди з General Motors, АТ UzAuto Motors оголошує про початок продажів автомобілів «Chevrolet Доступного сегменту» в Україні.

Три моделі - популярна модель А-класу Chevrolet Spark та легендарні седани B-класу Chevrolet Cobalt та Chevrolet Nexia представлятимуть «Chevrolet Доступного сегменту» на українському ринку.

Здійснювати продаж та сервісне обслуговування автомобілів «Chevrolet Доступного сегменту» в Україні буде офіційний дистриб'ютор компанія Равон Моторс Україна.

Наразі компанія Ravon Motors Ukraine націлена на поступовий розвиток дилерської мережі та впроваджування програм кредитування спільно з провідними українськими банками, для забезпечення придбання моделей Chevrolet Spark, Cobalt та Nexia за ринковими конкурентоспроможними цінами.

Водночас Ravon Motors Ukraine планує збільшити продажі та зміцнити позиції автомобілів «Chevrolet Доступного сегменту» на українському ринку, в тому числі завдяки конкурентній перевазі співвідношення ціни та якості моделей Chevrolet.

Джерело: Ravon Motors Ukraine

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація