АвтоВАЗ випускатиме автомобілі на платформі Renault

АвтоВАЗ випускатиме автомобілі на платформі Renault

28 червня 2022
0

Днем раніше стало відомо, що АВТОВАЗ продовжив чотириденний робочий тиждень з 5 вересня по 6 листопада. Одночасно з цим з'явилася інформація про долю автомобілів, побудованих на французькій платформі B0 - це Lada XRay та Largus. Як повідомляє газета «Известия», складання машин на лінії B0 перезапустять восени, і їх випускатимуть у дві зміни чотири дні на тиждень.

Газета не уточнює, про які саме моделі на B0 йдеться, але, швидше за все, це Lada XRay і Largus, оскільки продовження виробництва Logan і Sandero малоймовірне після остаточного відходу Renault з Росії.

З урахуванням нової інформації, виробничий графік виглядає так: зараз АвтоВАЗ випускає лише спрощені версії Lada Granta, в липні перезапустять лінію з випуску Niva - спочатку Legend, а в серпні і Travel, а у вересні запрацює і збірна лінія B0. З 5 вересня по 6 листопада всі лінії за планом працюватимуть чотири дні на тиждень. Лінія Lada Granta - з понеділка по четвер у дві зміни, Niva - з понеділка по четвер в одну зміну, а B0 - з вівторка по п'ятницю у дві зміни.

Зараз на АвтоВАЗі вже діє режим «чотирьохденки»: його ввели 6 червня на три місяці через тривалий дефіцит комплектуючих, який загострився із введенням санкцій. 

Джерело: Известия

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація