BMW презентує Vision Neue Klasse та його версію X

BMW презентує Vision Neue Klasse та його версію X

15 жовтня 2024
1

На Паризькому автосалоні 2024 компанія BMW представила два концепт-кари з серії Neue Klasse Vision, що дають змогу зазирнути в майбутнє дизайну нових електромобілів бренду. Перший з них - BMW Vision New Class, електричний седан середнього класу, а другий - Vision New Class X, що переносить філософію та інноваційні технології в сегмент SUV.

За словами Адріана ван Хойдонка, керівника BMW Group Design, ці дві моделі є прикладом того, як зміниться зовнішній вигляд бренду, водночас зберігаючи його харизматичність та основні риси. Neue Klasse стане втіленням майбутніх електромобілів компанії, поєднуючи нові дизайнерські підходи та збереження традиційної ДНК BMW.

Хоча обидві моделі будуть повністю електричними, BMW обіцяє зберегти характерну динаміку та стиль бренду.

Початок серійного виробництва електричних кросоверів Vision New Class очікується в другій половині 2025 року на новому заводі iFactory в Угорщині. Серійний випуск седана Neue Klasse розпочнеться у 2026 році на головному підприємстві в Мюнхені, яке, починаючи з 2027 року, планується повністю перепрофілювати на виробництво електромобілів. Після цього BMW планує випустити ще чотири моделі в рамках серії «Нового класу».

Джерело: BMW

Обговорення новини

3xcool  

Виглядає цікаво та не як у всіх. І хоча зараз це сприймається складно але виглядає точно краще ніж той напрямок дизайну, що був у XM.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація