Bridgestone не визначив термінів відновлення виробництва в Росії

Bridgestone не визначив термінів відновлення виробництва в Росії

30 червня 2022
0

Японський виробник шин - компанія Bridgestone поки не визначила термінів відновлення виробництва в Росії, керівництво «оцінює ризики всіх можливих сценаріїв».

Про це в інтерв'ю Tire Business повідомив операційний директор Bridgestone Americas Скотт Деймон.

Як зазначив Деймон, російсько-український конфлікт спричинив збільшення всіх витрат компанії, у тому числі на транспортні послуги, пальне тощо.

«Ось хороший приклад - зараз можна очікувати, що ціни на природний газ будуть у 2,5 рази вищими, ніж минулого року. Тобто вплив ситуації відчувається, у тому числі, коли платиш за опалення свого будинку; скрізь, де використовується газ. Ми також бачимо, що зростання цін на дизельне паливо збільшує транспортні витрати, і все це має наслідки для споживачів, оскільки інфляційний тиск відбивається на кінцевих цінах».

Скотт Деймон додав, що Bridgestone, як і інші виробники шин, продовжує підвищувати ціни. 1 липня зростання вартості шин компанії у США та Канаді становитиме до 10%, і це вже третє підвищення цін з початку року.

Нагадаємо, що завод легкових шин Bridgestone в ульяновську було зупинено в середині березня, і тоді компанія припинила інвестиції та експорт до Росії.

Джерело: Traktorist.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація