«Британці» презентували недорогого конкурента Nissan Leaf

«Британці» презентували недорогого конкурента Nissan Leaf

29 червня 2022
0

У Великій Британії представили новий MG 4. Електричний хетчбек надійде у продаж на європейському ринку з 2023 року за ціною приблизно від 25 тис. євро. Про це повідомляє офіційний сайт MG.

Електромобіль MG 4 2023 раніше показали у Китаї під назвою Mulan (MG належить китайському концерну SAIC). Його випускатимуть у цій країні, проте розробляли у Великій Британії та тестували на європейських дорогах. Саме ринок ЄС є пріоритетним для моделі.

Електрокар MG 4 - модель С-класу, яка стане більш доступною альтернативою популярним Nissan Leaf і Volkswagen ID.3. Автомобіль можна порівняти з ними за габаритами.

Розміри MG 4 2023:

  • довжина - 4 287 мм;
  • ширина - 1 836 мм;
  • висота - 1 506 мм;
  • колісна база - 2 705 мм.

Хетчбек демонструє новий фірмовий стиль MG. У дизайні переважають грані, а виражений «ніс» узгоджується з розкосими світлодіодними фарами.

Салон MG 4 показали вперше. Електромобіль отримав двоспицеве кермо, скошене знизу, віртуальну панель і великий сенсорний дисплей мультимедіа. Привертає увагу дворівнева центральна консоль. Комплектація MG 4 враховує діодні фари, клімат-контроль, камери кругового огляду й інтернет 5G.

Хетчбек побудований на новій модульній платформі MSP, яку будуть використовувати інші електромобілі MG. Спочатку запропонують дві версії моделі. Базовий MG 4 отримає електродвигун потужністю 170 к.с. і батарею ємністю 51 кВт*год, а його запас ходу становитиме 350 км.

У дорожчій версії встановлені 204-сильний мотор і батарея на 64 кВт?год. Такий хетчбек розганяється до 100 км/год менш ніж за 8 с, розвиває 160 км/год і може подолати 450 км без підзарядки. Згодом з'явиться двомоторна повнопривідна модифікація на 450 к.с., здатна розігнатися до сотні за 4 с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація