Bugatti не встигає виконувати клієнтські замовлення

Bugatti не встигає виконувати клієнтські замовлення

30 серпня 2022
0

Глава спільної автомобільної компанії Bugatti Rimac Мате Рімац заявив, що попит на суперкари Bugatti значно перевищує виробничі потужності компанії. В інтерв'ю CNBC він сказав, що економічні проблеми не вплинули на зацікавленість клієнтів автомобілями марки. Весь тираж розпродано до 2025 року.

Компанія Bugatti Rimac заснована у листопаді 2021 року Bugatti, Rimac та Porsche. Основний пакет - 55% акцій компанії належить хорватській Rimac Group. Ще 45% - німецькому автомобільному холдингу Porsche AG. Штаб-квартира нової спільної компанії розташована у хорватському місті Света Неделя, за 17 км на захід від центру Загреба та за 6 км на схід від Самобору.

Тиждень тому Bugatti представила свою останню модель із бензиновим двигуном W16 - родстер Mistral. Суперкар укомплектовано 8,0-літровим W16 віддачею 1600 к.с. та 1600 Нм крутильного моменту. Працює агрегат у зв'язці з 7-ступеневою коробкою передач та системою повного приводу. Динамічні характеристики останнього бензинового Bugatti не озвучуються. За деякими даними, максимальна швидкість родстера досягне 450 км/год.

Тираж Bugatti W16 Mistral - 99 одиниць. Орієнтовний цінник - 5 мільйонів доларів США.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація