Bugatti підготувала для своїх фанів електричний скутер

Bugatti підготувала для своїх фанів електричний скутер

22 червня 2022
0

Французька компанія Bugatti пропонує своїм фанам стильний, екологічно чистий, а головне порівняно доступний суперскутер на електротязі. Новинка здатна долати на електротязі до 40 км. Про це повідомляє пресслужба виробника.

У створенні стильного самоката брала участь американська компанія Bytech International. Новинка пропонується у трьох варіантах виконання - сріблястим, чорному та блакитному.

Складана рама виготовлена з магнієвого сплаву та важить близько 16 кг. При цьому скутер витримує вершника вагою до 109 кг. Він оснащений світлодіодною світлотехнікою, причому задній ліхтар проєктує на дорогу емблему марки у вигляді літер EB.

У рух скутер приводиться електромотором потужністю 700 Вт (0,95 к.с.). Користувач може вибрати один із трьох режимів руху: Eco (14,5 км/год), City (20 км/год) або Sport (29,8 км/год). Залежно від вибраного варіанта повністю зарядженої батареї вистачить на 32-40 км. Інформацію про швидкість, показання одометра, вибраний режим руху та стан батареї зображуються на невеликому світлодіодному екрані. Для забезпечення безпеки скутер забезпечили гальмами на передньому та задньому колесах, а також світлодіодним підсвічуванням.

Джерело: Обозреватель

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація