Bugatti продала NFT за мотивами гіперкара La Voiture Noire

Bugatti продала NFT за мотивами гіперкара La Voiture Noire

26 липня 2022
0

На відміну від Chevrolet, який провалив проект Own the Color з продажу ексклюзивного спорткара Corvette Z06 покоління C8 і унікального NFT-токена, експеримент Bugatti в області незамінного токена увінчався успіхом. Створена спільно з ювелірним будинком Asprey мініатюрна копія Bugatti La Voiture Noire з чистого золота та NFT-токен за її мотивами були продані на торгах Phillips Auction House у Лондоні - лот реалізували в рамках заходу 20th Century & Contemporary Art Evening Sale.

Проект з'явився після того, як масштабну модель гіперкара зі стерлінгового срібла, тираж якої становив 261 екземпляр - максимальна швидкість La Voiture Noire за милі на годину - у комплекті з відповідними NFT розкупили практично миттєво.

В Asprey вирішили зробити ще більш дорогу та рідкісну модель з 24-каратного рожевого золота, яка за допомогою QR-коду пов'язана з NFT-токеном.

Скульптура, виготовлена вручну в лондонській майстерні Asprey за чотири місяці, отримала пофарбований у безпомилково взнаваємі кольори Bugatti та постамент Asprey. Крім того, покупцю запропонували можливість замовити ще одну мініатюру за мотивами La Voiture Noire, але за окрему платню.

У результаті золоту мініатюру і NFT-токен, що додається до неї, продали колекціонеру, який побажав зберегти своє ім'я в таємниці, за 378 000 фунтів стерлінгів.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація