Chevrolet Corvette Z06 у вигляді NFT не зміг зацікавити покупців

Chevrolet Corvette Z06 у вигляді NFT не зміг зацікавити покупців

03 липня 2022
0

Популярний формат NFT-токенів, який у світі сучасного мистецтва здобув певну славу серед поціновувачів, виявився не по зубах марці Chevrolet. Проект Own the Color з продажу ексклюзивного спорткара Corvette Z06 покоління C8 та унікального NFT-токена з тріском провалився, не отримавши жодної ставки на онлайн-майданчику SuperRare. У результаті нового господаря не знайшов ні токен, ні сам автомобіль, які продавалися єдиним лотом та не зустріли інтересу в аудиторії.

Сучасний художник xsullo створив цифрову картину, головним героєм якої став середньомоторний суперкар Chevrolet Corvette C8 у топовому варіанті Z06. Особливістю автомобіля є його яскравий кислотний жовто-зелений колір кузова Minted Green - переможець торгів мав отримати NFT-токен від xsullo, сертифікат на право власності та Corvette Z06 у кольорі Minted Green - цей відтінок більше не застосовуватиметься на автомобілях марки.

Ставки приймалися виключно в криптовалюті Ethereum - розлучитися з ексклюзивною моделлю Chevrolet був готовий мінімум за 206 ETH (близько 228 тисяч доларів), але в результаті охочих поборотися за машину на торгах не знайшлося. Навіть продовжений на 24 години аукціон не дозволив зібрати учасників та проект завершився нічим.

«Наш перший крок у Web3 був навчальним, але ми продовжимо вивчати способи використання технологій на благо наших клієнтів. Проект Own the Color дозволив нам познайомитися з xsullo, SuperRare і The Crypt Gallery, дізнатися нове та навчитися тому, що ми застосуємо у майбутніх проектах», - заявив представник Chevrolet Тревор Томпкінс.

Джерело: Chevrolet

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація