Buick змінить логотип та представить новий фірмовий дизайн

Buick змінить логотип та представить новий фірмовий дизайн

29 травня 2022
0

У Китаї, пріоритетному ринку для цієї американської марки, 1 червня пройде Buick Brand Day, в рамках якого буде представлений новий логотип компанії та два автомобілі у новітній фірмовій стилістиці. Один з них - готовий до серії мінівен GL8 Century четвертого покоління, який стане найрозкішнішою і найдорожчою моделлю в лінійці автовиробника, а другий - електричний кросовер Buick Electra-X. Він дебютує у статусі концепт-кара.

Подробиць про GL8 Century і Buick Electra-X поки що мало, зате осучаснений логотип вже засвітився на патентних зображеннях. Принципових змін кілька. По-перше, щити в емблемі, які використовуються з 1960 року, тепер розміщені в одну лінію, а по-друге, вони більше не вкладені в коло. Кольори, як очікується, залишаються колишніми - червоний, білий та синій, проте лінії зробили плавнішими, через що логотип виглядає більш актуальним.

Що ж до автомобілів, то Buick GL8 Century вже показали на кількох тизерах. На першому зображено передню частину автомобіля: у кадр потрапила вузька світлодіодна оптика і трапецієподібні радіаторні грати. Модель збільшилася у розмірах у порівнянні з попередником, отримала перегородку в салоні з вбудованим телевізором та парою крісел підвищеного комфорту для пасажирів заднього ряду.

Для концептуального Buick Electra-X поки що підтверджені тільки платформа Ultium і автопілот Super Cruise.

У тому, що місцем проведення Buick Brand Day обрали не рідні для марки Сполучены Штати, а Китай, нічого дивного немає. Китайський ринок уже деякий час є для компанії пріоритетним: минулого року американці придбали 180 тисяч автомобілів Buick, а китайці - 829 тисяч.

Джерело: Buick

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація