Changan представив автомобіль без панелі приладів

Changan представив автомобіль без панелі приладів

29 серпня 2022
0

Компанія Changan Automobile показала незвичайну новинку на щорічній конференції з технологій - концептуальний фастбек з індексом CD701.

Прем'єра концепта - це фактично анонс нового суббренду Zhuge Intelligence, під яким Changan має намір випускати автомобілі, наповнені найсвіжішими технологічними рішеннями. Zhuge Intelligence названа на честь Чжуге Ляна - видатного китайського полководця-стратега, який жив у 2-3 століттях нашої ери.

CD701 отримав безшовний кузов із «заваленим» дахом і майже вертикальну передню частину з заглушкою, з боків якої розташувалася світлодіодна оптика з С-подібними секціями. Ззаду - моноліхтар і фальшиві патрубки. Також концепту дісталися глибокі пороги та колісні диски з дизайном, що нагадує п'ять пелюсток. На дверях не видно ручок (навіть захованих у кузов), а дзеркала замінені на крихітні камери.

У мінімалістичному салоні немає дисплеїв з боків передньої панелі для трансляції зображення з камер заднього вигляду. Традиційна панель приладів теж відсутня: можливо, її функції взяв на себе екран, вбудований в кермо, або ж центральний планшет мультимедійної системи. Крісла мають підставки для ніг, а пасажирського переднього пасажирського відкидається далеко назад.

Керівник компанії Чжу Хуаронг назвав CD701 первістком Changan, побудованим на новій платформі SDA для «розумних» автомобілів. Інших подробиць про «техніку» концепту немає. Чи переродиться він у серійну модель або залишиться вправою інженерів, також поки невідомо.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація