Chery перезентувала надпотужний електричний позашляховик

Chery перезентувала надпотужний електричний позашляховик

17 квітня 2023
0

У Китаї презентував новий Jetour T-3. Великий електричний позашляховик від молодіжного бренду Chery поки що є концепт-каром, проте незабаром надійде у виробництво. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Електромобіль Jetour T-3 буде найбільшим позашляховиком Chery. Його довжина становитиме 5,3 м, ширина - 2 м, висота - 1,9 м, а колісна база - близько 3 м. В основі авто лежить нова платформа Kunlun, яку використовуватимуть кілька позашляховиків та пікапів Chery.

Як і більш доступний Jetour Traveller, китайський позашляховик відрізняється агресивним дизайном з високим капотом, розширеними крилами і потужними бамперами. Двері виконані розпашними, а замість решітки радіатора встановлена прозора панель. Ліхтарі розташовані в стійках даху.

В оздобленні салону поєднуються шкіра та алькантара. Новий Jetour T-3 отримав віртуальну панель приладів та великий тачскрін. У салоні встановлені чотири окремі крісла, розділені високим центральним тунелем.

Новий Jetour T-3 отримає чотири електродвигуни загальною потужністю 1360 к.с. та зможе розганятися до 100 км/год за 3 с. Крім стандартної версії з акумуляторною батареєю, запропонують і варіант з бензиновим мотор-генератором, здатним проїхати до 1400 км на одному баку.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація