Chery презентували стильний електромобіль для жінок

Chery презентували стильний електромобіль для жінок

27 червня 2022
0

У Китаї показали компактний електромобіль Chery Small Ant Charme. Мініатюрна модель створена спеціально для жінок. Вона вже надійшла у продаж за ціною від 85 500 юанів ($12 750). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Chery Small Ant Charme - компактний чотиримісний міський автомобіль. Має однооб'ємний силует і короткі звиси кузова. Тридверний хетчбек лише трохи більший за Smart.

Розміри Chery Small Ant Charme:

  • Довжина - 3200 мм
  • Ширина - 1670 мм
  • Висота - 1550 мм
  • Колісна база - 2150 мм

Китайський електромобіль запропонований у двох версіях - Charme Romance та Charme Rocco. Вони відрізняються декором та матеріалами внутрішнього оздоблення. У будь-якому разі кузов і салон пофарбовані в яскраві відтінки, а внутрішнє діодне підсвічування може змінювати колір.

Електрокар Chery Small Ant Charme отримав віртуальну панель приладів та великий 10,4-дюймовий сенсорний дисплей. Комплектація включає контроль «сліпих» зон та камери кругового огляду.

Chery Small Ant оснащений електродвигуном потужністю 41 к.с. і з крутним моментом 120 Нм. Акумуляторна батарея на 30,6 кВт*год дозволяє проїхати 300 км без підзарядки - непоганий показник для бюджетної моделі.

Поки модель планують продавати тільки в Китаї.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація