Chery виводить на ринок новий кросовер в стилі Toyota RAV4

Chery виводить на ринок новий кросовер в стилі Toyota RAV4

03 червня 2022
0

Китайська компанія Chery готується випустити на ринок кросовер Jetour Dasheng. За габаритами новинку можна порівняти з Toyota RAV4.

Новий кросовер отримав двоповерхову головну оптику, безрамкові ґрати радіатора та висувні ручки. Задні ліхтарі виконані в Y-стилі. Екстер'єр доповнюють 20-дюймові диски. Розміри новинки складають 4590 мм, 1900 мм, 1685 мм у довжину, ширину і висоту відповідно.

В салоні - двоспицеве кермо, новітній центральний тунель і мультимедійний комплекс із сенсорним екраном діагоналлю 15,6 дюйма. Ще один 8-дюймовий екран встановлений перед водієм, проте роль панелі приладів виконує в основному проекційний дисплей.

Кросовер буде доступний у трьох модифікаціях. Базова оснащена бензиновою «турбочетвіркою» TCI об'ємом 1,5 літра і продуктивністю 156 кінських сил, що поєднується з 6-швидкісною МКПП або «роботом» з двома зчепленнями. Також автомобіль запропонують із турбодизельним агрегатом TGDI об'ємом 1,6 літра потужністю 197 к.с. та 7DCT та гібридною силовою установкою на 326 «коней».

У Піднебесній вже приймають замовлення на Jetour Dasheng, але цінник поки невідомий.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація