Chery випустить електричний позашляховик із запасом ходу 1000 км

Chery випустить електричний позашляховик із запасом ходу 1000 км

29 травня 2023
0

Chery розпочала дорожні випробування першої моделі свого нового бренду iCar. «Первістком» марки, що відповідає за «молодіжний» напрямок, стане невеликий позашляховик iCar 03. Концепт автомобіля Chery Group показала 16 квітня, напередодні відкриття автосалону в Шанхаї. Він позиціонувався як «вседорожній позашляховик» із блочним дизайном, високою лінією капоту, широкими крилами та вертикальною оптикою. На кормі привертав увагу кофр для запасного колеса з написом All Road.

Такий напис прикрашає задню частину автомобіля, нещодавно поміченого на одній із китайських доріг. Фото повністю позбавленого камуфляжу позашляховика опублікувало видання CarNewsChina. Цікаво, що передсерійний прототип використовує логотип «iCar» замість «i», створеного головним дизайнером Академії мистецтв Гуанчжоу Цао Сюе. Також змінено декоративну панель між фарами та ходові вогні. Інші деталі інтер'єру залишилися без змін.

За інсайдерською інформацією, дорожній просвіт iCar 03 становить 170 мм, що замало для «вседорожнього позашляховика». Навіть заявлений повний привід не зможе компенсувати низький кліренс. Як повідомлялося раніше, iCar 03 використовує алюмінієве шасі з незалежною підвіскою на задній осі та McPherson на передній. При колісній базі 2700 мм автомобіль досягає 4371 мм у довжину, 1909 мм у ширину та 1709 мм у висоту.

Салон iCar 03 укомплектований спортивними сидіннями з вбудованими підголовниками та розвиненою бічною підтримкою. На передній панелі встановлений великий «плаваючий» екран. Рульове колесо - багатофункціональне. На центральному тунелі - два підсклянники та бездротова зарядка для смартфона. Також варто відзначити досить просторий другий ряд, що обіцяє достатньо місця для ніг пасажирів. Плюс до цього iCar 03 обіцяно панорамний люк та салонну камеру з функцією розпізнавання водія по обличчю.

У Китаї продажі iCar 03 стартують у четвертому кварталі 2023 року. Інформації про силову установку електропозашляховика немає. Відомо тільки, що за потужністю вона можна порівняна з 2,5-літровим ДВЗ із турбонаддувом.

Спочатку клієнтам запропонують версію із запасом ходу 500 км. Пізніше з'явиться модифікаця з так званим «подовжувачем пробігу», здатна долати до 1000 км. Також iCar 03 обіцяно автопілот рівня L2 та систему iCar Smart Cabin із понад 20 датчиками та 10 режимами руху.

Відомо, що модельний ряд бренду iCar складатиметься із семи моделей. Крім позашляховика iCar 03, до нього увійдуть спортивне купе iCar GT та електричний мінівен. Діапазон цін складе від 21 225 - 56 600 доларів. Якою буде вартість iCar 03 не уточнюється.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація