Chevrolet Aveo перетворився на гігантський «бамперний» автомобіль

Chevrolet Aveo перетворився на гігантський «бамперний» автомобіль

13 листопада 2023
0

Ден Григоркофф із Пенсільванії став зіркою YouTube завдяки своєму автомобілю. Американець їздить на гігантському «бамперному» автомобілі, побудованому власноруч. Під час пандемії чоловік вирішив з користю витратити вільний час, перетворивши свій старий Chevrolet Aveo на машинку з улюбленого атракціону Bumper car.

Для цього він вирушив у парк розваг Knoebels в Елісбурзі, штат Пенсільванія. На щастя йому дозволили провести вісім годин у парку, де він зміг зробити виміри та в деталях роздивитися моделі 1953 року. Повернувшись додому, Григоркофф відтворив кузов із пінопласту. Надалі він використовувався як форма для кузова зі скловолокна. Габаритна довжина автомобіля Дена - 3962 мм, ширина та висота - 1676 мм, що вдвічі більше оригінального Bumper car.

Під капотом у бамперного автомобіля двигун від Chevrolet Aveo, який приводить задню вісь. Працює він у зв'язці із «донорською» зубчастою передачею базового «передньопривідника». На передній осі встановлено колесо від мотоцикла, що практично перетворило Bumper car на триколісний мотоцикл. Це дозволило не лише забезпечити невеликий радіус розвороту, а й отримати допуск до доріг загального користування.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація