Чому шини Kapsen так популярні в Україні

Чому шини Kapsen так популярні в Україні

13 березня 2024
3
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Китайські бренди широко представлені на вітчизняному ринку і пропонують споживачам великий вибір літньої гуми. Зокрема, компанія Kapsen користується попитом, завдяки високій якості, надійності шин і демократичній ціновій політиці. Покришки бренду випускаються в широкому спектрі типорозмірів, так що підібрати підходящий варіант для різних типів транспортних засобів не складе труднощів. Є у вітчизняних водіїв і улюблені моделі автогуми для теплого сезону від Kapsen.

Великий вибір літніх шин Kapsen ви знайдете в каталозі інтернет-магазину Guma.ua. ми пропонуємо тільки оригінальну продукцію від провідних світових виробників.

Kapsen K3000

Динамічна легкова шина з передовими їздовими характеристиками. Оптимізований протектор в поєднанні з посиленим брекером забезпечують надійне зчеплення при агресивному стилі їзди. Шина моментально реагує на команди рульового колеса, відрізняється курсовою стійкістю і рівномірним зносом.

Великий обсяг дренажних каналів сприяє моментальному виведенню вологи із зони контакту. Покришки зберігають зчеплення при проходженні глибоких калюж і практично не схильні до аквапланування.

Kapsen K737

Шини створені для потужних середньорозмірних легковиків і відносяться до класу Ultra High Performance. Модель відрізняється високою продуктивністю на різних типах покриття в будь-яку погоду. Покришка виходить на ринок з двома типами протектора, обидва варіанти асиметричні. Шини забезпечують стабільну поведінку транспортного засобу при швидкісному управлінні.

Компаунд, що включає інноваційні компоненти, забезпечує шини стійкістю до зносу і хорошими адаптивними властивостями. Модель також успішно справляється з викликами мокрих трас.

Kapsen RS01

Легковантажна покришка, призначена для авто малого тоннажу і пасажирського транспорту. Центральна частина протектора відведена під масивні блоки, які збільшують пляма контакту і запобігають нерівномірний знос гуми. Особливий склад компаунда підвищує жорсткість шини, її стійкість до зношування, довговічність. Модель відрізняється надійним зчепленням при входженні в повороти.

Велика кількість поперечних крайок покращує продуктивність шини на мокрому покритті. Покришки практично не схильні до аквапланування, зберігають контакт з трасою навіть при проходженні глибоких калюж. Каркас додатково укріплений брекером із сталевого корду, щоб забезпечити хорошу вантажопідйомність.

Kapsen S801 ComfortMax

High Performance асиметрична шина для легкових авто. Підійде водіям, які цінують акустичний комфорт. Поздовжні ребра з елементами Зет-подібної форми сприяють безперервному контакту з дорогою, що покращує їздові властивості на різних типах покриття. Великі плечові блоки роблять шини більш маневреної, вона плавно і м'яко входить в повороти, легко перебудовується в транспортному потоці. Безперервні ребра центральної частини забезпечують курсову стійкість і швидкі реакції на команди рульового колеса.

Велика кількість силіки в складі компаунда зробило шини стійкими до високих температур і перепадів. Покришка показує відмінні результати ходимості протягом усього терміну використання.

Kapsen HD918

Протектор шосейного типу виконаний з жорсткого компаунда, який показує відмінні результати на літній трасі. Експлуатувати шини можна тільки на асфальтованих дорогах.

Технології сучасного комп'ютерного моделювання дозволили отримати висококласний ненаправлений асиметричний дизайн протектора. Медійна частина оснащена ребрами жорсткості з додатковими насічками. Ці елементи відповідають за курсову стійкість і швидке гальмування в різних швидкісних режимах. Широкі дренажні канали великого обсягу здатні швидко і ефективно виводити вологу з контактної плями, що скорочує ризик виникнення аквапланування.

Джерело: Guma.ua

Обговорення новини

Vlad1991  

Китай наше все)

+1ВІДПОВІСТИ  
Oleg_H  

Такі популярні, що я аж перший раз почув про такі))

+12-1ВІДПОВІСТИ  
New Wave  

Це така ненав'язлива реклама від ІнфоКаррр

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація