Continental відновила виробництво автомобільних шин в Росії

Continental відновила виробництво автомобільних шин в Росії

04 серпня 2022
0

Губернатор Калузької області Владислав Шапша заявив у своєму телеграм-каналі, що компанія Continental відновлює роботу в Росії після п'ятимісячного простою, під час якого співробітники заводу отримували зарплату. Виробництво запустили з 1 серпня 2022 року на потужностях підприємства «Континентал Калуга», на якому раніше випускали шини під брендами Continental, Gislaved і Matador.

Владислав Шапша повідомив, що компанії вдалося наладити логістичні цепочки і знайти нових постачальників. З сьогоднішнього дня Continental відновлює виробництво шин. За словами губернатора, потужність підприємства в Калузькій області достатньо для задоволення потреб ринку.

Continental припинив виробництво автомобільних шин з 1 березня 2022 року. При цьому компанія виплачувала працівникам 2/3 зарплати. Завод «Континентал Калуга» здатний випустити до чотирьох мільйонів покришок на рік. До вимушеного простою підприємство виробляло шини під марками Continental, Gislaved і Matador.

Компанія Continental планувала відновити виробництво в Росії ще в кінці квітня. Тоді спеціалісти заявили, що запуск калузького підприємства не суперечить санкціям.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація