Cupra показала передсерійний Tavascan у метавсесвіті

Cupra показала передсерійний Tavascan у метавсесвіті

04 грудня 2022
0

У 2019 році марка Cupra, яка виросла із сімейства спортивних автомобілів Seat, представила концепт-кар під назвою Tavascan. Електричний купе-кросовер, названий на честь іспанського села в Піренеях поблизу кордону з Францією, обіцяли зробити серійним, але через три роки цього поки що так і не сталося. Але про те, що проект не покинутий, свідчить черговий тизер, який автовиробник представив у надзвичайно незвичайному форматі - у метавсесвіті.

Ще на початку 2022 року іспанський бренд представив новий план розвитку компанії під назвою Cupra2, в рамках якого було заявлено також створення віртуального простору MetaHype.com. У фірмовому метавсесвіті і продемонстрували передсерійний Cupra Tavascan.

У рамках співпраці з великим європейським музичним фестивалем Primavera Sound, який також освоює метавсесвіт, Cupra показала прототип близького до виробництва Tavascan. Візуально модель зберегла свій стиль, але стала простішою в окремих деталях, що вказує на швидку прем'єру автомобіля у його вже серійному варіанті.

Прем'єра Cupra Tavascan має відбутися протягом 2023 року, оскільки продаж електричного кросовера намічено на 2024 рік. Новинка стане першою із гучних дебютів, оскільки за рік до неї приєднається компактний хетчбек у стилі концепту UrbanRebel.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація