Dacia розширить свою модельну лінійку

Dacia розширить свою модельну лінійку

11 листопада 2022
0

Румунська компанія Dacia, яка належить Renault та випускає для Європи бюджетні автомобілі, найближчими роками розширить свою модельну лінійку. Цей автовиробник сподівається зміцнити свої позиції на ринку.

У 2024 році у продажу з'явиться Dacia Duster нового покоління. Це буде вже третє покоління популярного бюджетного румунського кросовера (в Україні він продається під брендом Renault). Також у 2024 році розпочнеться продаж нового електромобіля компанії Dacia, який стане наступником Spring.

Але ці моделі не можна вважати абсолютно новими, адже вони вже є на ринку. Dacia окрім них випустить ще кілька нових моделей.

Так, у 2025 році почнеться серійне виробництво великого кросовера Dacia Bigster. Його концепт показали у 2021 році. Зважаючи на все, серійний Bigster зовні не сильно відрізнятиметься від свого концепту.

Крім того, Dacia розробить новий кросовер, який замінить Dacia Logan. У модельній лінійці румунського автовиробника він розташовуватиметься між Dacia Sandero Stepway та Duster. Також румуни розроблять та випустять на ринок новий електричний кросовер, який буде альтернативою стандартному Sandero. У продажу ці новинки з'являться після Bigster.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація