Daihatsu в Токіо покаже одразу чотири компактні електромобілі

Daihatsu в Токіо покаже одразу чотири компактні електромобілі

09 жовтня 2023
0

Компанія Daihatsu оголосила про плани продемонструвати на Міжнародному автосалоні в Токіо одразу кілька електромобілів - кросовер з відкидним дахом, сітікар та два концепти легких комерційних автомобілів.

Daihatsu Osanpo - це електричний кросовер-кабріолет, що поєднує незвичний дизайн, збільшений дорожній просвіт і значну кількість пластикової обшивки. Хоча Osanpo має ту ж довжину 3395 мм, що й автомобіль Copen, Osanpo може похвалитися вищою посадкою та подовженою до 2440 мм колісною базою.

Наступна новинки - це міський електромобіль під назвою me:Mo, у якому особлива увага приділяється стійкості та універсальності для різних етапів життя. Цей компактний електромобіль має тримісну кабіну. Його довжина складає 2955 мм. Незважаючи на менший розмір, me:Mo компенсує це мінімальними звисами, компактними колесами та плоскими боковинами, що, ймовірно, гарантує машині просторий салон.

Компактні електричні фургони Daihatsu Uniform Truck і Cargo демонструють бачення японського автовиробником майбутнього у класі компактних легких комерційних автомобілів. Обидві моделі мають довжину в 3395 мм.

Платформа електромобіля забезпечує рівний вантажний майданчик, який легко обслуговувати, а знімні внутрішні та зовнішні елементи роблять їх універсальними для різних задач. Крім того, електрична трансмісія має функцію зовнішнього джерела живлення, що дозволяє цим машинам виконувати роль пересувних магазинів.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація