DeLorean анонсував новий тизер майбутнього спорткара

DeLorean анонсував новий тизер майбутнього спорткара

07 травня 2022
0

Американська компанія DeLorean Motor Company продовжує підігрівати інтерес свого першого дітища - електрокару EVolved. Автомобіль має стати приймачем культового DMC-12.

Про це повідомляє пресслужба виробника на своєму YouTube-каналі. Презентувати електричний спорткар планується на престижному Конкурсі елегантності у Пеббл-Біч у середині серпня цього року. Новий тизер дозволяє отримати перше враження про задню частину кузова, яку прикрасить напис, що світиться, назвою марки і вузька світлодіодна смуга на всю ширину машини.

Заснована в 1995 році британським механіком Стівеном Вайнном, компанія DMC спочатку займалася продажем запасних частин і реставрацією оригінальних DeLorean DMC-12, що випускалися компанією Джона ДеЛореана з 1981 по 1983 рік.

Тепер DMC мають намір організувати виробництво абсолютно нової моделі, яка стала б сучасним втіленням культового купе. У проєкті взяли участь фахівці італійського дизайн-ательє Italdesign, у якому понад 40 років тому було створено DMC-12. Зовнішню подібність новинки з попередником підкреслюють двері типу крила чайки та жалюзі на задньому склі.

Зовнішню подібність новинки з попередником підкреслюють двері типу крила чайки та жалюзі на задньому склі.

Всі подробиці про новий електричний спорткар стануть відомі в серпні, коли автомобіль офіційно представлять публіці на заході в Каліфорнії.

Джерело: Obozrevatel

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація