Для електромобілів розробили унікальний зарядний пристрій на сонячних батареях

Для електромобілів розробили унікальний зарядний пристрій на сонячних батареях

13 червня 2024
1

Стартап GoSun представив новий спосіб зарядки для власників електромобілів. Мова йде про сонячні панелі, які об'єднані у зарядний пристрій під назвою GoSun EV.

Сонячний зарядний пристрій GoSun EV - це компактна система сонячних панелей на даху, розроблена для будь-якого електромобіля чи гібрида з багажником на даху. Універсальний сонячний зарядний пристрій може виробляти до 1200 Вт сонячної енергії, або ж близько 50 км запасу ходу за день.

Зарядка також може живити різні пристрої, від ноутбуків і смартфонів до портативних холодильників і туристичного спорядження. Однією з особливостей сонячного зарядного пристрою GoSun EV є простота встановлення. Система поставляється в попередньо зібраному вигляді та може бути встановлена на багажник авто всього за 20 хвилин, адже виріб важить лише 32 кг.

Цікаво, що зарядна станція витримує швидкість до 160км/год і швидкість вітру до 46 км/год у розкладеному вигляді.

Відомо, що виробництво цікавого пристрою розпочнеться у 2025 році. Усі бажаючі можуть зарезервувати для себе один екземпляр, внісши лише 100 доларів. Ціна гаджета стане відома ближче до початку серійного виробництва.

Джерело: Autogeek
Фото: TheSuperBOO

Обговорення новини

No Mercy  

50 км запас ходу забезпечує 3-4 літра бензину або дизелю. І не треба цілий день заряджати)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація