DS Automobiles презентує Новий DS 3 - еталон вишуканості та стилю

DS Automobiles презентує Новий DS 3 - еталон вишуканості та стилю

28 вересня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

На початку Паризького тижня моди DS Automobiles представляє свій останній витвір - Новий DS 3. Еталон у своєму сегменті з точки зору дизайну, технологій та електрифікації DS 3 CROSSBACK тепер стає Новим DS 3. Новинка характеризується новою більш ефективною та динамічною передньою частиною, переосмисленою та привабливою гамою версій, появою нових технологій та нового електродвигуна. Завдяки своїй 100% електричній версії новий DS 3 дійсно виділяється серед конкурентів.

Сила спокуси: нове обличчя, нові технології

Новий DS 3 демонструє свою сміливість унікальною формою. Його дизайн являє собою баланс між лініями та об'ємом. Найбільш помітні зміни в екстер’єрі стосуються передньої частини авто. Вони роблять зовнішній вигляд Нового DS 3 ще більш динамічним і солідним, та неодмінно залишаючи на вершині елегантності.

Оновлення в Новому DS 3 повністю відповідають мові дизайну лінійки DS Automobiles - решітка радіатора стала ширшою та тепер прикрашена чорними або хромованими діамантовими наконечниками? залежно від версії. Особливу увагу слід приділити новим крилам DS WINGS, які були змінені, щоб тонко поєднати решітку радіатора та фари.

Нові світлодіодні фари є стандартом для кожної версії та створюють більш динамічний дизайн. Вони надають новому DS 3 яскравішого вигляду завдяки трьом функціональним модулям, підкресленим сатиновим хромом. DS MATRIX LED VISION з інтелектуальним керуванням і автоматичним дальнім світлом для максимального комфорту та безпеки також пропонується як опція. Нові денні ходові вогні оснащені двома світлодіодними лініями, розташованими вертикально з обох боків передньої частини для виразного та розширеного підпису відповідно до останньої мови дизайну DS Automobiles.

Новий DS 3 змінився як стилістично, так і технічно. Новий спойлер і решітка радіатора були повністю перероблені для оптимізації аеродинамічних характеристик автомобіля. Аерокрила, що обрамляють нижню решітку повітрозабірника, демонструють цю нову ефективність.

Задня частина також була удосконалена: ліхтарі та двері багажника обрамлені та підкреслені лакованою чорною смугою. Таке оформлення дозволило органічно розмістити підпис «DS Automobiles» як на новому DS 7. Колеса мають абсолютно новий дизайн для підвищення ефективності. Доступні у розмірах 17 і 18 дюймів, вони розділені за різними темами та кольорами. У 100% електричній моделі E-TENSE Новий DS 3 доступний з новими 18-дюймовими колесами TOULOUSE, взутими в шини класу A+.

Інтер'єр відповідає французькій розкоші

Новий DS 3 черпає натхнення у французькому досвіді розкоші, щоб оживити ексклюзивну атмосферу. Матеріали вибираються з метою запропонувати оздоблення, яке характеризується досконалістю, інноваціями та довговічністю.

Шкіряна оббивка Nappa Leather з оздобленням Art Leather, Alcantara®, а також такі деталі, як «перлинна» строчка або тиснені вставки Clous de Paris, демонструють унікальність кокпітів DS Automobiles. Ця увага до деталей міцно вкорінена в ДНК Бренду та закладена всередині нового DS 3.

Простір навколо водія зазнав змін, в першу чергу це стосується рульового колеса. Тепер на кермі перегруповані елементи керування системами допомоги водієві та кнопки інформаційно-розважальної системи. Все це органічно поєднано з пелюстками перемикання передач для автоматичних коробок передач.

Новий 10,3-дюймовий центральний екран тепер пропонується в якості стандартної комплектації з новою вбудованою інформаційно-розважальною системою DS IRIS SYSTEM.

Нові сидіння DS 3 відрізняються дизайном і технологіями, які створюють красу та комфорт. Ці сидіння чітко огортають тіло, а завдяки наповненню інноваційною піною високої щільності, забезпечують найкращий комфорт у своєму класі.

Традиційні надійні двигуни та нова 100% електрична модель E-TENSE

Мультиенергетичний бренд із найнижчими викидами CO 2 у Європі з 2020 року, DS Automobiles пропонує новий DS 3 із трьома різними типами двигунів: електричний, бензиновий та дизельний.

Завдяки двом титулам команд і пілотів у Формулі E, а також рекорду за кількістю перемог, поул-позицій і подіумів з одномісним автомобілем другого покоління, DS Automobiles використовує свій досвід у змаганнях, щоб представити удосконалену електричну технологію. Новий DS 3 E-TENSE отримав абсолютно новий електродвигун, редуктор і новий акумулятор для збільшення потужності та запасу ходу.

Новий гібридний синхронний двигун (HSM) використовує досвід, отриманий у Формулі E, щоб продемонструвати високу ефективність. Він пропонує 115 кВт (156 кінських сил) потужності та 260 Нм крутного моменту при напрузі 400 Вольт. Нова батарея ємністю 54 кВт-год має температурний контроль за допомогою циркуляції рідини та теплового насоса, який забезпечує швидку зарядку, кращий радіус дії та збільшений термін служби.

Стандартно бортовий зарядний пристрій від швидкісної зарядки може споживати 100 кВт постійного струму, що дозволяє зарядити батарею від 0 до 80% всього за 25 хвилин, або ж при змінному струмові ця цифра складає 11 кВт, і зарядка від 0 до 100% виконується всього за 5 годин.

Унікальний у своєму сегменті новий DS 3 E-TENSE забезпечує запас ходу до 402 кілометрів у змішаному циклі WLTP (12,6 кВт-год/100 км) і понад 500 км у міському русі. Даних цифр вдалося досягти завдяки ефективності електромотору, його здатності ефективно рекуперувати енергію та допоміжному обладнанню такому як тепловий насос, система попереднього кондиціонування та нові світлодіодні фари. А також оптимізація аеродинаміки передніх коліс і зниження дорожнього просвіту на 10 мм на моделях із 17 і 18 дюймовими колесами. Усі ці фактори разом дозволяють досягти приросту SCx до 7,6 %.

Новий DS 3 також пропонує вибір з двох бензинових двигунів: PureTech 100 з 6-ступінчастою механічною коробкою передач і PureTech 130 з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Також пропонується дизельний BlueHDi 130 з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Сповнений новітніх технологій

Новий DS 3 отримав нову інформаційно-розважальну систему, яка доступна через великий 10,3-дюймовий центральний екран з оновленим глянцевим чорним обрамленням. DS IRIS SYSTEM пропонує вбудовану систему навігації та інтелектуальне розпізнавання голосу. Відмінною рисою цієї системи є можливість для користувача персоналізувати центральний екран і 7-дюймову приладову панель. Центральний екран розділений на 12 квадратів і може вміщати віджети різного розміру. У той же час функціями можна керувати за допомогою передової системи розпізнавання голосу на 40 мовах або за допомогою сенсорного керування на центральній панелі. І що важливо, підключення смартфону через Apple CarPlay та Android Auto тепер можливе бездротово.

Асистент допомоги при пакуванні VISIO PARK 2 розширює спектр засобів допомоги водієві, доступних у новому DS 3. Для водіїв тепер доступний огляд на 360°, що відтворюється новими цифровими камерами високої роздільної здатності.

Завдяки стандартній камері за лобовим склом Новий DS 3 уже в стандартну комплектацію включає наступні функції допомоги водієві: систему підтримки смуги руху, систему розпізнавання дорожніх знаків та систему екстреного гальмування до 85 км/год.

Новий DS 3 пропонує удосконаленого асистента з напівавтономного водіння DS DRIVE ASSIST. Використовуючи радар на передньому бампері та додаткові датчики, асистент поєднує адаптивний круїз-контроль із функцією Stop&Go і допоміжною системою підтримки смуги руху, щоб запропонувати інший рівень напівавтономного водіння. DS DRIVE ASSIST утримує автомобіль в смузі руху, справляється з частими зупинками та рушаннями з місця та без зусиль утримує траєкторію. В поєднанні із системою Active Safety Brake, асистент напівавтономного водіння дозволяє уникнути раптового зіткнення, виявляючи навіть при поганому освітленні інші транспортні засоби, а також велосипедистів і пішоходів на швидкості від 5 до 140 км/год.

Опціонально для новинки доступне DS MATRIX LED VISION. Така система створює світловий промінь, який адаптується автоматично, що дозволяє безперервно їздити в режимі «дальнього світла», не засліплюючи інших учасників дорожнього руху. DS MATRIX LED VISION працює з 3 світлодіодними модулями, які мають функцію «ближнього світла», а також блоком, розділеним на 15 сегментів для кожної фари. Світлодіоди в цьому пристрої вмикаються та вимикаються поступово, сегмент за сегментом, залежно від умов водіння, виявлених камерою у верхній частині лобового скла. Справжній комфорт і справжня безпека, особливо вночі.

З 27 вересня новинка доступна до замовлення у Франції. А для українського ринку Новий DS 3 буде доступний з початку 2023 року. Слідкуйте за новинами Бренду, аби не пропустити старт продажів новинки в Україні.

Дилерська мережа DS Дилерська мережа DS

DS Automobiles – це преміальний Бренд концерну Stellantis, який з'явився на світовій арені у 2014 році, а на українському ринку - у 2019.

перейти на сторінку компанії
Джерело: DS Automobiles

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація