DS залишить усім моделям лише дві комплектації

DS залишить усім моделям лише дві комплектації

09 квітня 2024
0

Бренд DS скоротить число комплектацій до двох на всіх моделях. Французький преміальний бренд DS, який виріс із лінійки моделей Citroen, вирішив кардинально реформувати гаму модифікацій своїх моделей.

Компанія пішла шляхом радикального скорочення вибору - з весни 2024 року будуть доступні тільки дві комплектації без можливості замовляти опції. По суті вибір покупців зведеться тільки до варіантів забарвлення кузова та оздоблення інтер'єру. За рахунок поціновувачів преміального бренду концерн Stellantis має намір заощадити.

Базовою комплектацією стане Pallas - ім'я, натхнене нагородою Palace, яку присуджують найрозкішнішим п'ятизірковим готелям. Раніше найменування Pallas вже носили моделі Citroen, включно з оригінальним DS, тому назва комплектації, так би мовити, повертається через 60 років після свого дебюту.

Флагманську версію Etoile названо на честь площі Шарля де Голля (раніше відомої як площа Етуаль), що вінчає Єлисейські поля, в центрі якої стоїть Тріумфальна арка, а її бруківка, якщо дивитися зверху, утворює зірку. Etoile також символізує найвищий статус, який набували танцюристи балету Паризької національної опери з XIX століття.

У кожної комплектації буде свій особливий значок, малюнок якого натхненний символами Парижа. Pallas поєднує у собі двері великого паризького палацу та Історичну вісь Парижа (Арка на площі Каррузель, обеліск на площі Згоди, Тріумфальна арка та Велика арка братства), а Etoile ілюструє дванадцять проспектів, що сходяться до площі Шарля де Голля.

Джерело: Мотор
Фото: Stellantis.

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація