Ducati оновила спортбайк Panigale V4

Ducati оновила спортбайк Panigale V4

13 липня 2022
0

Компанія Ducati оновила спортбайк Panigale V4. Зміни мінімальні, адже після глобального оновлення на початку поточного року складно радикально покращити безкомпромісний спортивний снаряд.

Цього разу виробник обмежився лише тонкими налаштуваннями електроніки. Система Ducati Engine Brake Control Evo 2 отримала нові калібрування для кожної передачі, що дозволяє точніше визначати інтенсивність гальмування за ступенем навантаження на заднє колесо. Тепер гальмування двигуном на початковому етапі уповільнення стає більш м'яким і наростає в міру наближення до апекса, мінімізуючи ризик блокування колеса і дозволяючи досягти зростання «зачепа» на момент відкриття газу.

Тонких налаштувань зазнала й робота трекшн-контролю - система тепер ще більш коректно контролює тягу в глибоких нахилах. Також інженери попрацювали над налаштуваннями Ducati Quick Shift - перемикання передач стало більш плавним незалежно від кута відкриття дросельної заслінки та поточної передачі.

Всі ці зміни з'являться на Ducati Panigale V4, V4 S та V4 SP 2023 модельного року. Але найцікавіше, що офіційні дилери «червоних» зможуть «залити» аналогічні прошивки до мотоциклів 2022 модельного року.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація