Ducati показала мотоцикл у стилі Lamborghini Huracan STO

Ducati показала мотоцикл у стилі Lamborghini Huracan STO

03 вересня 2022
0

Мотоциклетна марка Ducati і виробник спорткарів Lamborghini співпрацюють не вперше і черговий спільний проект двох італійських компаній присвячений суперкару Lamborghini Huracan STO. Взявши за основу мотоцикл Ducati Panigale V4 S, фахівці марки з Борго-Панігале зробили двоколісний варіант Huracan STO зі схожим дизайном та використанням аналогічних матеріалів. Новий Ducati Streetfighter V4 Lamborghini буде випущений обмеженим тиражем.

Мотоцикл отримав ковані колісні диски в стилі суперкара, а вуглепластикові обтікачі виконані не просто в дизайні моделі Lamborghini, а й з того ж карбону, що і кузов автомобіля, а сідло стилізоване під сидіння Huracan STO.

Ексклюзивний мотоцикл отримав титанову вихлопну систему Akrapovic з карбоновим декором, комплект алюмінієвих аксесуарів Rizoma, особливу графіку цифрової панелі приладів, а гальма Brembo та елементи Ohlins підвіски виконані в чорному кольорі.

Усього буде виготовлено 630 мотоциклів у кольоровому поєднанні Verde Citrea та Arancio Dac, а більш ексклюзивний варіант Speciale Clienti запропонують 63 власникам Lamborghini Huracan STO, які зможуть оформити свої байки у стилі власних суперкарів.

Технічно Ducati Streetfighter V4 Lamborghini не відрізняється від Ducati Panigale V4 S - 197,5-кілограмовий мотоцикл оснащується 208-сильним 1,1-літровим двигуном. У комплекті з ексклюзивним байком покупцям запропонують шолом та екіпірування Dainese, які можна оформити у стилі мотоцикла.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація