Дуже рідкісний спорткар Aston Martin знайшли у старому сараї

Дуже рідкісний спорткар Aston Martin знайшли у старому сараї

08 грудня 2022
0

У США виявили раритетний та дуже дорогий Aston Martin DB4 1962 року. Автомобіль близько 40 років не виїжджав на дороги - весь цей час він стояв покинутим у сараї. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Історія автомобіля виявилася дуже цікавою. Наприкінці 70-х спорткар Aston Martin DB4 належав власнику майстерні з кузовного ремонту. Він доручив відреставрувати машину одному з працівників СТО, який тільки-но повернувся з війни у В'єтнамі.

За кілька тижнів майстер привів кузов Aston Martin DB4 до ладу. І тут на нього чекав сюрприз - власник вирішив подарувати машину ветерану. Той перевіз авто додому, сподіваючись незабаром завершити реставрацію. Однак на це не знайшлося ні грошей, ні часу. Спорткар виїжджав на дороги дедалі рідше і згодом його поставили у гараж...

Стан Aston Martin DB4 залишає бажати кращого. Спорткар проіржавів, покритий шаром пилу та бруду. Оздоблення салону потріскалося і потребує заміни. Зараз авто продають за $325 000, хоча DB4 у хорошому стані зазвичай коштують понад мільйон доларів і дуже цінуються колекціонерами.

Річ у тому, що модель дуже рідкісна - всього з 1958 по 1963 випущено близько 1100 таких купе. Aston Martin DB4 оснащений 3,7-літровою 240-сильною шісткою і здатний розвинути 225 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація