Ексведучі Top Gear більше не зніматимуться разом після 20 років співпраці

Ексведучі Top Gear більше не зніматимуться разом після 20 років співпраці

19 липня 2024
2

Кларксон, Хаммонд та Мей припиняють випуск спільних програм. Про завершення співпраці відомих телеведучих повідомило британське видання Daily Mail. Партнери вирішили закрити свою продюсерську компанію, яка займалася випуском телешоу Top Gear та The Grand Tour.

Джеремі Кларксон та Річард Хаммонд вперше знялися для телешоу Top Gear у 2002 році. Через два сезони до них приєднався Джеймс Мей, організувавши найвідоміше автомобільне тріо у світі. 2015 року після кількох скандалів журналісти пішли з проєкту, паралельно запустивши нове шоу The Grand Tour.

Наприкінці минулого року трійця оголосила, що відзняла восьмий епізод п'ятого сезону The Grand Tour у Зімбабве, і він стане фінальним. При цьому досі невідома дата прем'єри останнього випуску. У лютому цього року на стрімінговому сервісі Amazon оприлюднили трейлер прощальної серії. А у квітні стало відомо, що шоу The Grand Tour продовжуватиме виходити в ефір без знаменитого тріо. Проєкт перезапустять з іншими ведучими.

Очікується, що після завершення співпраці журналісти займуться сольною творчістю. Відомо, що Джеремі Кларксон вже веде власне шоу з назвою Clarkson's Farm.

Джерело: Мотор
Фото: BBC

Обговорення новини

3xcool  

Легенди. Ціла епоха, прикро...

+4ВІДПОВІСТИ  
Закарпаттячко  

Про рівень та вплив шоу:
Путін - один з дрібних політичних діячів в часи існування автошоу Top Gear.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація