Ексведучий Top Gear показав свій секретний гараж

Ексведучий Top Gear показав свій секретний гараж

07 листопада 2022
0

Ексведучий Top Gear Річард Хаммонд нарешті показав свій секретний автомобільний гараж, в якому зберігається багато дуже цікавих і цінних машин.

Гараж досить великий, і в ньому в спеціальних капсулах зберігаються не тільки автомобілі, на кшталт Ford Mustang 1968 року, а й вінтажні мотоцикли, такі як Suzuki GSXR 1100. Також у гаражі є Jaguar XK150 - Хаммонд відреставрував цей автомобіль, пофарбувавши його в колір Dove Grey й оснастивши червоним салоном. Під капотом знаходиться рядний шестициліндровий двигун, з'єднаний із сучасною коробкою передач. Також у машини доопрацьована гальмівна система і є диференціал, що самоблокується.

Поруч з XK150 стоїть поки що недороблений Jaguar XK120. Тут знаходиться і старенький пікап Peugeot. Хаммонд вже придумав, що з ним зробити, але поки що не хоче про це розповідати. Він також має машину, на якій він їздив у передачі Top Gear - MGB GT. Біля цього автомобіля стоять Buick Riviera та мотоцикл Harley-Davidson.

Місце Porsche 911 1969 року випуску, який Хаммонд нещодавно продав, залишається незайнятим. Телезірка також продав свій Lotus Esprit 350 Sport та Bentley 1959 року випуску. Вторговані гроші пішли на придбання печі, підготовчого та фарбувального цехів для його перспективного реставраційного бізнесу.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація