Електробайки Fuell Flow стануть серійними

Електробайки Fuell Flow стануть серійними

02 серпня 2023
0

Чотири роки тому компанія під назвою Fuell анонсувала виробництво нового електромотоцикла, але пандемія коронавірусу суттєво підкосила плани молодої компанії.

Лише минулого року з'явилися новини про компанію. У листопаді 2022 року Fuell оголосив, що з рештою почне серійний випуск новинки. Варто зазначити, що лише через дві години після запуску продукту компанія залучила щонайменше 1 мільйон доларів інвестицій. За три дні ця цифра зросла до 3 мільйонів доларів.

Відомо, що ціна електробайка складе 12 995 доларів. Але що може запропонувати Fuell Flow? Мова йде про електричний мотоцикл, створений людиною, яка має досвід роботи з Harley-Davidson. Електробайк оснащений запатентованим мотор-колесом, що поставляється у двох варіантах потужності: 47, або всього 15 к.с. Незважаючи на ці скромні цифри, рівень крутного моменту у обох версіях приголомшливий - 750 Нм. Це дозволяє байку вагою 180 кг розганятися з місця до 100 км/год за 3,5 секунди, а максимальна швидкість мотоцикла становить 140 км/год.

Двухколісний транспортний засіб приводиться в рух тяговою батареєю ємністю 10 кВт.год, яка забезпечує запас ходу в 240 км у міських умовах. Щоб повністю зарядити пристрій, потрібно всього 30 хвилин, і, за підрахунками розробників, це коштує лише 2 долари. Черга на замовлені електробайки розтягнулась майже на два роки. Тому замовлені сьогодні мотоцикли власники отримають не раніше кінця 2024 року.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація