Електромобіль Acura ZDX отримав ціни та комплектації

Електромобіль Acura ZDX отримав ціни та комплектації

23 січня 2024
0

Японський автовиробник оголосив ціни на свій перший серійний електричний кросовер Acura ZDX. Задньопривідний варіант авто можна придбати за 64 500 доларів.

Більш дорога комплектація ZDX з двома електродвигунами та повним приводом доступна прихильникам марки за ціною 68 500 доларів. Що стосується флагманської комплектації, то ZDX Type S оцінена у 73 500 доларів.

Для порівняння, на американському ринку Cadillac Lyriq, який використовує ту ж платформу GM Ultium EV, що й ZDX, можна придбати за ціною від 58 590 доларів. У свою чергу, Genesis GV60 і Tesla Model Y, мають стартову ціну у 52 000 та 43 990 доларів відповідно. Проте Acura ще не застосовувала жодних державних стимулів чи податкових пільг.

У початковому виконанні Acura ZDX має 340 кінських сил і задній привід. Версія з повним приводом має додати кількох коней, але автовиробник ще не розкрив точну цифру. Флагманська версія може похвалитись сумарною потужністю у 500 сил.

За допомогою швидкого зарядного пристрою постійного струму літій-іонний акумулятор ємністю 102 кВт.год може заряджатись за 10 хвилин для пробігу у 130 км.

Японський електромобіль поставляється з вбудованим програмним забезпеченням Google, а також підтримкою бездротових протоколів Apple CarPlay і Android Auto. Електричний кросовер став також першою моделлю Acura з розкішною аудіосистемою Bang&Olufsen, яка замінила фірмову аудіосистему бренду ELS Studio.

У Acura кажуть, що поставки новинки першим клієнтам розпочнуться на початку весни 2024 року. Потенційні покупці можуть купувати електромобіль лише онлайн у рамках кампанії цифровізації бренду. 

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація